پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۷۱۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان معرفی شد

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با تأکید بر این‌که شهر لاهیجان به‌دلیل ویژگی‌هایش، بستر مناسبی برای فرهنگ و هنر است، خواستار همکاری و تعامل با سرپرست جدید این اداره برای اجرایی کردن برنامه‌های فرهنگی و هنری شد.
سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان معرفی شد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در مراسم تودیع و معارفه سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان با تأکید بر این‌که شهر لاهیجان به‌دلیل ویژگی‌هایش، بستر مناسبی برای فرهنگ و هنر است، خواستار همکاری و تعامل با سرپرست جدید این اداره برای اجرایی کردن برنامه‌های فرهنگی و هنری شد.
محمد حسن‌پور با اشاره به این‌که شهرستان لاهیجان هنرمندان و متفکرانی دارد که بایستی از پتانسیل‌های موجود برای ارتقاء شهرستان حداکثر استفاده را کرد، گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان اگرچه فضای مناسبی برای اجرای برنامه‌های هنری ندارد، اما هنرمندانی دارد که با عشق و علاقه کار می‌کنند و جا دارد که قدر این هنرمندان را بدانیم و از آنان دلجویی و حمایت کنیم.
شاهین جهانگیری ـ سرپرست سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان ـ نیز در این مراسم با ارائه گزارشی به بیان گوشه‌هایی از فعالیت این اداره در دوره مدیریت خود پرداخت و گفت: شهرستان لاهیجان از ظرفیت‌های بسیار بالایی در زمینه‌های مختلف فرهنگی و هنری برخوردار است.
همچنین رامین‌فر ـ سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان ـ با اشاره به توانمندی‌های فرهنگی و هنری شهرستان لاهیجان گفت: در تحقق اهداف و برنامه‌ها تلاش خواهم کرد و استفاده از نظرات و دیدگاه‌های کارکنان و هنرمندان در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و هنری شهرستان مورد توجه قرار خواهد گرفت.
گفتنی است، شاهین جهانگیری در مدت کوتاه شش ماه مسئولیت در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان، اقدامات مؤثری را در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری انجام داد، ولی به‌دلیل عدم تمدید مأموریت و علی‌رغم پیگیری‌های فراوان فعالان فرهنگی، هنری و مطبوعاتی استان گیلان و شهرستان لاهیجان، ناچار به ترک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان شد.
دکتربهمن مشفقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
0
0
دکتر بهمن مشفقی: اصولاً تا کنون هر مدیر لایقی که یک مجموعه را با خردورزی و عقلانیت و پیشرفت به جلو اداره کرد و محبوب مردم و ابواب جمعی آن مجموعه شد، به هر ترفندی بود عذرش را خواستند!!! البته در نهایت ضرر این کار را خودشان می‌بینند، ولی برای آن‌ها ضرر اهمیت ندارد؛ مهم این است که در مسند باشند: چشم بسته و گوش به فرمان!!!
خداجو
|
Uzbekistan
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
0
0
خداجو: ضمن تبریک به سرپرست جدید، جای تأسف دارد که از توانمندی‌های جهانگیری استفاده نشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
0
0
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان و دیگر مسئولان که در امر تعیین و حذف رؤسای اداره ارشاد اسلامی نقش دارند، باید به این امر توجه داشته باشند که چرا از این‌همه نیروهای متخصص و خاک خورده این سیستم هستند و در این امر سال‌ها تجربه دارند و تمام مشکلات و دیکر المان‌ها را به‌خوبی می‌شناسند، استفاده نمی‌کنند. بلکه از نیروهایی که فقط به‌صورت تئوری و ... تجربه دارند، استفاده می‌شود و این نیروهای دستگاه‌های دیگر تا بیایند با سیستم اداره ارشاد آشنا شوند، به‌دلیل برخی از اصطکاک‌ها و ... تغییر می‌کنند و این یعنی عقبگرد، پس رفت و ... .
میلادشیخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۳
0
0
میلاد شیخ: حمایت از جوانان فقط حرف است و در خد حرف. ایشان فقط به فکر خودشان هستند و دیگر هیچ؛ چرا که از اول هم می‌دانستند که از بخش خصوصی و نهاد عمومی غیردولتی نمی‌شود به دولت منتقل شد، ولی این‌کار شد و مدیر سابق ارشاد اکنون مانده است که چه کند؟ اگر ایشان با دولت خوب هستند و همه از ایشان حساب می‌برند و کلاً یک "برند جهانی و ملی و استانی و محلی" محسوب می‌شوند ـ البته به قول خودش، نه به حرف مردم! ـ پس چرا کلاهش... . البته ایشان فقط به‌دنبال جلب و جذب نظر دکتر نوبخت هستند تا در انتخابات سال بعد لاهیجان در لیست حزب اعتدال و توسعه و به‌عنوان کاندیدای دولت قرار گیرند. فقط خودش برای خودش مهم است!!!
یک دوستدار لاهیگ وفرهنگ لاهیجی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۳
0
0
یک دوستدار لاهیگ و فرهنگ لاهیجی: آقا میلاد! نماینده‌ای توانمندتر از نماینده کنونی نمی‌توان پیدا کرد. مگر او جوانانی مثل میراعلمی و مجاوری و مهدوی که از جوانان این شهر هستند را حمایت نکرد؟ سال‌ها بود مردم لاهیجان این اعتقاد را داشتند که مدیر بومی اصیل نداریم، و مردم درست فکر می‌کردند. بیایید همدل باشیم.
رسول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
0
0
رسول: شوخی نکن دوستدار لاهیگ! نماینده فعلی لاهیجان ضعیف است و قامت شهرمان قبای گرانبهاتری می‌طلبد. حتی لیست نوبخت تأثیری در تغییر ایشان ایجاد نخواهد کرد؛ شک نکن!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۷
0
0
محمد: وقتی این مدیران از اطرافیان و دور و بری‌ها حرف‌شنوی دارند، پس استقلال ندارند و صدالبته معلوم نیست که کی بزرگتره و رئیس؟؟؟!!! چون دور و بری‌ها هرچی بگن، این‌ها هم میگن چشم!!!
نظرات بینندگان