كدخبر: ۸۴۶۴
تاريخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۰
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
رقابت احمدی‌نژادی‌ها (ندیمی و نیکفر) در لاهیجان و سیاهکل
تا هفتم اسفند 1394 زمان زیادی باقی نمانده است. بر اساس گزارش‌های رسیده در بیشتر حوزه‌های انتخابیه استان گیلان، رقابت بین اصولگرایان است. از این‌رو حوزه انتخابیه لاهیجان و سیاهکل هم تا این لحظه، رقابت بین یاران احمدی‌نژاد (ندیمی و نیکفر) است.
تا هفتم اسفند 1394 زمان زیادی باقی نمانده است. بر اساس گزارش‌های رسیده در بیشتر حوزه‌های انتخابیه استان گیلان، رقابت بین اصولگرایان است. از این‌رو حوزه انتخابیه لاهیجان و سیاهکل هم تا این لحظه، رقابت بین یاران احمدی‌نژاد (ندیمی و نیکفر) است.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از "اعتدال شمال"، ایرج ندیمی و ذبیح نیکفر از آن دست کاندیداهایی هستند  که با هر متر و معیاری ـ حتی با تخفیف! ـ در اردوگاه اصلاح‌طلبان قرار نمی‌گیرند.
در واقع چه کسی است که از کارنامه این دو نفر بی‌خبر باشد. ذبیح نیکفر در دوره احمدی‌نژاد هیچ پست و منصب اجرایی در آن دولت پاک‌دست(!) نداشت، ولی یکی از حامیان "نظری"(!) و طرفداران تئوری آن دولت و یکی از اعضای فعال ستاد احمدی‌نژاد به‌شمار می‌آمد.



داستان ایرج ندیمی که مشخص‌تر است. او در زمانی که همه اعتدال‌گرایان (به تعریف امروزی) و اصلاح‌طلبان خانه نشین بودند، جزء حامیان "عملی"(!) احمدی‌نژاد محسوب می‌شد.
ندیمی در طول سال‌های ریاست جمهوری نهم و دهم آرام و زیرکانه خود را به دولت محمود احمدی‌نژاد نزدیک کرد تا جایی که از جمله حامیان سرسخت این دولت در مجلس محسوب می‌شد.
وی به دلیل همگام بودن با سیاست‌های دولت پیشین به مقاماتی چون مشاور معاون پارلمانی احمدی‌نژاد (محمدرضا رحیمی) و معاون پارلمانی وزیر صنایع و معادن (علی‌اکبر محرابیان) در دولت دهم رسید.



ندیمی که همزبان با احمدی‌نژاد در دولت دهم، از در رأس امور نبودن مجلس حمایت نموده بود، در مجلس نهم به عضویت در فراکسیون اصولگرایان درآمد و با این جریان فکری اعلام همبستگی کرد.
از این‌رو رقابت احمدی‌نژادی‌ها در حوزه انتخابیه لاهیجان و سیاهکل، رقابتی سخت و طاقت‌فرساست. باید دید که نیکفر و ندیمی هریک به‌عنوان کاندیدایی تأثیرگذار که سبد آرای قابل توجهی در بین اصولگرایان و به‌ویژه طرفداران دولت‌های نهم و دهم دارند، کدامیک به‌ واسطه حمایت جریان‌های همسوی اصولگرا، پیروز میدان رقابت در هفتم اسفند 1394 خواهند بود؟!

مطالب مرتبط
نظرات بینندگان:
همشهری: مشارکت در انتخابات به‌عنوان یک ایرانی مورد تأکید می‌باشد. جامعه زنده و پویای لاهیجان و سیاهکل و هم‌ولایتی‌های سخت‌کوش اما بابصیرت دیلمان همیشه جاویدان این بار هم با هوش سیاسی، بصیرت انقلابی و آگاهی اجتماعی، روستایی و شهری این دو حوزه در همه انتخابات شگفتی‌ساز بود و این دفعه هم رکورد قهرمانی را خواهد زد تا برگ زرین دیگری در تاریخ سیاسی اما پر فراز و نشیب دیلمان بزرگ برداشته شود. در این برهه از زمان با توجه به همه شرایط به‌وجود آمده در روند انتخابات، تنها کسی که قادر است به بداخلاقی‌های سیاسی خاتمه دهد و بذر امید را در دل مردم زنده نگه دارد، دکتر ... است.
دلیل: واقعاً این‏ ‏منطقه‏ ‏که‏ ‏وقتی‏ ‏جریانی‏ ‏حاکم‏ ‏شد، حالا اصولگرا‏ ‏یا اصلاح‏‌طلب‏ ‏یا جریان‏ ‏دیگر باید خنجر ورداره‏ ‏از پشت‏ ‏خنجر‏ ‏بزنه‏ ‏یا نه‏ ‏رقابت‏ ‏را کنار بذارن‏ ‏رفاقت‏ ‏کنند تا مشکل‏ ‏مردم‏ ‏و کشور حل‏ ‏بشه؟‏!‏
مهدی همای نیکفر: با سلام و عرض ادب. مختصرى از سابقه كانديداتورى دكتر نيكفر در انتخابات مجلس شوراى اسلامى را ارائه می‌كنم. دكتر نيكفر تا كنون در سه دوره از انتخابات مجلس شوراى اسلامى از حوزه انتخابيه شهرستان‌هاى لاهيجان و سياهكل خود را نامزد نموده‌اند. ايشان براى نخستين بار در سال ١٣٨٢ با نظر جمعى از دوستان و همكاران فرهنگى، چند روز قبل از شروع ثبت نام از نامزدها، تصميم به ورود در انتخابات گرفتند و داوطلب هفتمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي شدند. در اين دوره دكتر نيكفر با كسب حدود ٦٢٠٠ رأى، نفر چهارم اين دوره از انتخابات گرديدند. چهار سال بعد در سال ١٣٨٦ نيز دكتر نيكفر داوطلب هشتمين دوره انتخابات مجلس شوراى اسلامى شدند كه با كسب ١٨٨٤٣ رأى، نفر دوم اين دوره از انتخابات شدند. در نهمين دوره انتخابات مجلس شوراى اسلامى كه در اسفند سال ١٣٩٠ برگزار شد، ايشان براى سومين بار خود را نامزد نمايندگى نمودند كه با كسب ٢٦٥٥٦ رأى، در اين دوره نيز نفر دوم شدند. اساساً دکتر نیکفر عضو هیچ حزب و جریانی نیستند که بخواهند کاندیدای آن حزب، جریان یا جبهه خاصی باشند. در همین راستا می‌توان به انتخابات دوره هشتم اشاره کرد که آقای ... به‌عنوان کاندیدای جبهه اصولگرایان معرفی شده بود. همچنین در انتخابات دوره نهم اشخاص دیگری با توجه به سمت‌هایی که در دولت سابق داشتند، حمایت بسیاری از اصولگرایان را به خود جلب کردند و در این میان بعضی با انتشار عکس‌های یادگاری خود در کنار مسئولین وقت، تلویحاً خود را به‌عنوان کاندیدای دولت معرفی نمودند و کمک‌های ... نیز از این مجرا دریافت داشتند! حال بر چه اساسی می‌توان چنین نسبت‌هایی را به دکتر نیکفر داد!؟ آیا می‌توان برداشتی جز سوء نیت از این قضیه داشت؟! از طرف ديگر، دكتر نيكفر هيچ‌گاه خود را كانديداى اين گروه يا آن دسته معرفى نكرد و هميشه خود را يك كانديداى مستقل معرفى كردند، و اين موضوع را در سخنرانى‌ها و مصاحبه‌هاى مختلف بسيار واضح و شفاف بيان نمودند. حال اين سئوال را بايد از اين افراد مغرض پرسيد كه وقتى خود دكتر نيكفر چنين انتظار و ادعايى نداشته و ندارند، شما چرا بر اين ادعاى گزاف خود اصرار مى‌كنيد؟ با تشکر.
واقع‌بین: همین که ندیمی چرخش‌های متعدد سیاسی داشته و در واقع حزب باد هست، دلیل کافی برای انتخاب نکردن ایشون هست. شخصی که درست بعد از به قدرت رسیدن احمدی‌نژاد، احمدی‌نژادی شد و پست گرفت. ولی دکتر نیکفر هیچ پستی نگرفت و هیچ منصبی در دولت احمدی‌نژاد نداشت. جدا از همه این مسائل، منصف بودن و پاکی و صداقت و خدمتگزاری دکتر نیکفر کاملاً مشخص و واضح هست نسبت به ابوذر ندیمی.
وقتی هر دو کاندیدا از یک جناح خاص هستند و هیچ فکر متفاوتی وجود ندارد، مردم بین چه و چه انتخاب کنند؟ البته مردم می‌توانند بین بد و بدتر انتخاب کنند، ولی بین بد و بد انتخاب بی‌معنی است. البته سایر کاندیداها از وزن سیاسی مناسب برای حضور ذر مجلس برخوردار نیستند.
با سلام‏. ‏ضمن‏ ‏یادآوری‏ ‏نگارنده‏ ‏متن‏ ‏بالا‏؛ ‏مگه‏ ‏یادتون‏ ‏رفته‏ ‏آقای‏ ‏دکتر نیکفر رئیس‏ ‏ستاد‏ ‏دکتر احمدی‏‌نژاد در لاهیجان‏ ‏همین‏ ‏آقای‏ ‏دکتر نیکفر مستقل‏‌تون‏ ‏بود‏ ‏که‏ ‏بعد از اعلام‏ ‏پیروزی‏ ‏احمدی‏‌نژاد در ستادش‏ ‏رقص‏ ‏و پایکوبی‏ ‏می‌کرد‏؟ ‏خوبه‏ ‏کمی‏ ‏هم‏ ‏از حافظه‏ ‏دیروزمون‏ ‏رجوع‏ ‏کنیم‏ ‏ببینیم‏ ‏چه‏ ‏رفتاری‏ ‏از افراد در ذهن‏ ‏ما ثبت‏ ‏شده؟‏‏!‏‏‏!‏
مسلم اكبري گورنداني: دوست عزيز! اصلاً كانديداي مستقل نداریم! مستقل يعني چه؟ لطفاً خاك توو چشم مردم نپاشيد! اول ساختار مجلس را ببينيد، بعد بگویيد آقاي نيكفر مستقل است يا نه؟ متأسفم براي مردم لاهيجان كه در بين كانديداها افراد شاخصي وجود ندارد كه مشاركت را دوچندان كند و رقابت فقط بين اصولگرايان (نيكفر و نديمي) مي‌باشد. رقابت بين يه طرز تفكر!
عبدالله: با سلام. اولاً این که مردم از چهره تکراری خسته شده اند. ثانیاً مردم دیگر به نماینده بی اخلاق رإی نمی دهند.
مصطفی: واقعاً گل گفتی! معنی مستقلم فهمیدیم. مگه‏ ‏یادتون‏ ‏رفته‏ ‏آقای‏ ‏دکتر نیکفر رئیس‏ ‏ستاد‏ ‏دکتر احمدی‏‌نژاد در لاهیجان‏، ‏همین‏ ‏آقای‏ ‏دکتر نیکفر مستقل‏‌تون‏ ‏بود‏ ‏که‏ ‏بعد از اعلام‏ ‏پیروزی‏ ‏احمدی‏‌نژاد در ستادش‏ ‏رقص‏ ‏و پایکوبی‏ ‏می‌کرد‏؟ ‏خوبه‏ ‏کمی‏ ‏هم‏ ‏از حافظه‏ ‏دیروزمون‏ ‏رجوع‏ ‏کنیم‏ ‏ببینیم‏ ‏چه‏ ‏رفتاری‏ ‏از افراد در ذهن‏ ‏ما ثبت‏ ‏شده؟‏‏!‏‏‏!‏
لاهیجانی: دکتر از بقیه بهتر است. شاید اگر گزینه دیگری بود، به دکتر رأی نمی دادیم.
محمدرضا بساوند (سیاهکلی ساکن ورامین): با سلام خدمت نماینده محبوب و محترم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل. استدعا دارم بافت قدیمی سیاهکل که بیش از هفتاد سال سابقه استقرار شهرداری را دارد، اصلاح نمایید. همان‌طور که آقای خیرخواه، سیاهکل را تبدیل به شهرستان کرد.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"