پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۹۹۲۳
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۵
جانبازی ازتصویب ۱۸۸ طرح در کارگروه اشتغال شهرستان لاهیجان خبر داد :

ایجاد اشتغال برای هزار و 129 نفر پس از تایید استان

فرماندار شهرستان لاهیجان گفت: تا کنون ۱۸۸ طرح در کارگروه اشتغال شهرستان لاهیجان تصویب شده است
به گزارش" لاهیگ " ، مهندس جانبازی در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان لاهیجان اظهار داشت: تا به امروز تعداد ۱۸۸ طرح در قالب بسته‌های اشتغال (فراگیر و روستایی) با اعتباری به مبلغ بیش از ۴۶۸ میلیارد و ۹۲۸ میلیون ریال در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان تصویب و جهت بررسی نهایی به دبیرخانه استان ارسال شده است.



وی افزود: در صورت تصویب نهایی در کارگروه اشتغال، برای هزار و ۱۲۹ نفر در این شهرستان فرصت اشتغال ایجاد می‌شود.

گفتنی است جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان حسب دستور فرماندار تا رسیدن به نتیجه نهایی در هفته سه روز جهت بررسی طرح‌ها تشکیل خواهد شد.
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۸
0
0
فرهاد: فهرست طرح‌های اشتغالزا که تا کنون از سوی اشخاص ارائه شده را چگونه می‌توان دریافت کرد؟ برای ارائه طرح آیا باید به فرمانداری مراجعه کرد یا سازمان جوانان؟
نظرات بینندگان