رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی منصوب شد.
به گزارش "لاهیگ"، با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، «مصطفی طاعتی مقدم» رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی شد.
«عبدالناصر همتی» در حکم انتصاب «مصطفی طاعتي مقدم» به سمت رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی آورده است: با عنایت به پیشنهاد دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی و تأیید رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران، در اجرای تفویض اختیار شماره ۱۲۴۵۶۳ مورخ ۱۴۰۳.۰۸.۱۷ و به موجب این حکم به مدت سه سال بهعنوان «رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی انزلی» منصوب میشوید.
در ادامه این حکم آمده است: انتظار میرود ضمن هماهنگی با دبیرخانه شورای عالی و با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، نسبت به انجام وظایف و مأموریتهای محوله اقدام مقتضی معمول دارید.
مصطفی طاعتی مقدم متولد سال ۱۳۵۸ در شهرستان صومعه سرا و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه صنعت آب و برق تهران است.
وی که تا پیش از این معاون مهندسی و پدافند غیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح بوده است، داراي سوابق اجرايي متعددي، از جمله مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت راه و شهرسازی، مدیرکل امور زیربنایی و بهره برداری، مدیر امور زیربنایی و کارشناس امور کمیسیونهای دولت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و معاون دبیرخانه ستاد توسعه سواحل مکران ميباشد.
عضو هیأت مدیره صندوق سرمایه گذاری مسکن سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح، مسئول راه اندازی دبیرخانه ستاد توسعه سواحل مکران در وزارت راه و شهرسازی، عضو هیأت امنای صندوق اندوخته کارکنان، رئیس هیأت بدوی تخلفات اداری و رئیس هیأت مدیره کلینیک شهید کلانتری وزارت راه و شهرسازی، عضو هیأت مدیره شرکت مهندسی راهسازی شمس عمران، دبیر کارگروه انرژی و نماینده رسمی وزارت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در کمیتههای تخصصی امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست و خاص امور کلانشهرهای دفتر هیأت دولت، از دیگر سوابق اجرایی طاعتی مقدم است.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی همچنین عضویت در کمیته راهبردی ستاد دریاچه ارومیه و کارگروههای ملی مقابله با بیابان زایی، مقابله با گرد و غبار، ستاد توسعه سواحل مکران، تدوین سیاستهای کلی اقتصاد دریا محور دفتر مقام معظم رهبری، تدوین لایحه درآمدهای پایدار شهری، تدوین لایحه مدیریت شهری و مسئولیت دبیر اجرایی همایش بینالمللی سرمایه گذاری توسعه سواحل مکران را در کارنامه سوابق کاری خود دارد.
طراحی و مدیریت پروژه تونلهای جمع آوری آبهای سطحی تهران (سرشاخهای بهمنیار 6 تونل، تونل کمیل، تونل وحیدیه و ...) و کارشناس عملیات خاکی سد گتوند در شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران از دیگر فعالیتهای اجرایی طاعتی مقدم است.
گفتنی است، «مصطفی طاعتی مقدم» دوازدهمین رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی پس از سید محمد رضا امام زاده واقفی (۱۳۸۳)، کمال دهقان فیروزآبادی (۱۳۸۴-۱۳۸۹)، سید محمود رضا حسینی (۱۳۸۹)، علیرضا بهمنی (۱۳۹۰)، سعید حاجی رحیمی (۱۳۹۱-۱۳۹۲)، رضا مسرور (۱۳۹۲-۱۳۹۸)، محمد ولی روزبهان (۱۳۹۸-1400)، علی اکبر اوسط مقدم (۱۴۰۰-۱۴۰۱)، عیسی فرهادی (۱۴۰۱-۱۴۰۲)، اکبر نیازی (۱۴۰۲) و سجاد سیاهکار زاده (۱۴۰۲-۱۴۰۳) از بدو تأسیس این مجموعه در سال ۱۳۸۲ میباشد.
شایان ذکر است، روز یکشنبه نیز با ابلاغ معاون اول رئیس جمهور، مصطفی طاعتی مقدم، مجید فاتحی و مهدی گلدوست بهعنوان اعضای موظف هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی انزلی به مدت سه سال تعیین شده بودند.
منطقه آزاد تجاری - صنعتی انزلی یکی از مناطق آزاد هفت گانه ایران در استان گیلان است که با گستره حدود 2300 هکتار و دارا بودن دو بندر بزرگ و استراتژیک «کاسپین» و «انزلی»، دو شهرک صنعتی با بیش از 160 واحد تولیدی و صادراتی، بازارها و اماکن گردشگری منحصر به فرد، دسترسیهای دریایی، ریلی، جادهای و هوایی به شاهراههای ترانزیتی کشور و همسایگان، قرارگیری در صحنه ژئوپلتیک منطقه و در مسیر کریدورهای حمل و نقل بینالمللی، مراودات تجاری با بنادر کشورهای حاشیه دریای خزر و اوراسیا و واقع شدن در یکی از مراکز مهم گردشگری بهعنوان تنها منطقه آزاد فعال شمال کشور، از ظرفیت ویژهای برای جذب سرمایه گذاران در بخش های تجاری و خدمات بندری، صنعت و گردشگری و همچنین صادرات و صادرات مجدد کالا برخوردار است.
منطقه آزاد تجاری - صنعتی انزلی حدود 20 سال پیش به موجب قانون تاسیس و فعالیت خود را آغاز نمود. این منطقه اهدافی همچون عمران و آبادانی و ارائه خدمات عمومی ، رشد و توسعه اقتصادی ، جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی ، ایجاد اشتغال سالم و مولد ، تولید و صادرات کالا ، ورود و حضور فعال در بازارهای منطقه ای و جهانی ، جذب فناوریهای جدید و انتقال دانش به عوامل تولید داخلی را دنبال می کند .
در شرایط کنونی این منطقه با بیش از 20 واحد تولیدی صادراتی و 11 شرکت دانش بنیان در حوزه های صنایع سلولزی، پلیمری، نساجی و پوشاک، شیمیایی، فلزی و صنایع پیشرفته برق و الکترونیک؛ محصولات تولیدی و خدمات فنی و مهندسی خود را به کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی و همچنین چندین کشور هدف صادر میکند و همچنین بهعنوان یک هاب لجستیک منطقهای در ترانزیت و صادرات مجدد کالاهای کشورهای حاشیه دریای خزر و اوراسیا به کشورهای همسایه و بالعکس، عملکرد قابل ملاحظهای دارد، به گونهای که سالانه بیش از 600 میلیون دلار صادرات و صادرات مجدد و تراتزیت از این منطقه به مقاصد کشورهای هدف صورت میگیرد.