كدخبر: ۸۴۲۷
تاريخ انتشار: ۲۹ دي ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱
ارسال به دوستان
نسخه چاپي
سئوال از سازمان هدفمندسازی یارانهها
بخش "صدای مردم" خط ارتباطی مردم با "لاهیگ" است. خوانندگان محترم میتوانند پیامهای خود را که حاوی طرح موضوعات و مشکلات فردی و جمعیشان است، از یکی از راههای بخش "تماس با ما"، پست الکترونیکی lahig1386@gmail.com یا پیامک رایگان به سامانه 10002012201391 ارسال نمایند. "لاهیگ" نیز بر پایه کارکرد رسانهای خود، تلاش میکند با انعکاس "صدای مردم"، پاسخ مسئولان را اطلاعرسانی نماید.
کارمند بازنشستهای هستم که حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان حقوق میگیرم و متکفل تأمین معاش همسر و ۲ فرزندم هستم که هر دوی آنان دانشجویند.
از حقوق بازنشستگی ۷۵ هزار تومان بابت بازپرداخت وام مسکن و ۴۵ هزار تومان برای وام ضروری بازنشستگی میپردازم. سال قبل پولی از جانب خانواده همسرم به او رسید که با آن یک باب مغازه در نقطه حاشیهای شهر پیشخرید کرد و فقط نصف بهای آن را پرداخت که در حال حاضر هنوز فروشنده مشغول ساخت و ساز است، نه مغازه را تحویل داده و نه سند مالکیت آن تنظیم شده و فقط در قولنامه پیشفروش کد رهگیری خورده است و سازنده معلوم نیست بعد از تکمیل ساختمان و تحویل مغازه توانایی پرداخت بقیه ثمن معامله را داشته باشد. در چنین شرایطی سازمان پرداختکننده یارانه، یارانه خانوادهام را قطع کرده است وقتی به سایت سازمان رجوع کردم، دلیل آن را خرید همان مغازه اعلام داشت. برای من روشن نیست در کجای قوانین شرع و عرف آمده که زن موظف و مکلف است پولی را که متعلق به خود است، صرف هزینه معاش خانواده و همسرش کند؟ در شرایطی که حقوق بازنشستگیام حتی از نصف مبلغ درآمد خط فقر اعلام شده از سوی دستگاههای ذیربط کمتر است، این چه استدلالی است که یکی از اعضا خانوار مغازه خریده است؟ آیا هدف از پرداخت یارانه این بوده است که خانوارها از فقر نسبی به فقر مطلق برسند تا مشمول دریافت یارانه باشند؟ آیا خانوارهای یارانهبگیر حق انجام هیچگونه معامله اعم از خرید و فروش را ندارند؟
یوسف شباهنگ ـ لاهیجان