این پزشک روزنامهنگار و پژوهشگر لاهیجانی، گفت: در ده ـ دوازده سال اخیر هربار که به ایران سفر میکرد و به لاهیجان میآمد، فقط در خانه مادر همسرم، شادروان ثریا محصصی و دخترش که همسرم باشد، اقامت مینمود.
دکتر بهمن مشفقی درباره آشنایی خود با بهمن محصص، گفت: با بهمن محصص که بهتر است او را فقط به همین عنوان نام برد، علاوه بر اینکه آشنای نسل ما است، در ضمن از طرف همسرم که از خاندان محصصی میباشد، آشنایی و ارتباط داشتم.
این پزشک روزنامهنگار و پژوهشگر لاهیجانی در گفتوگو با "لاهیگ"، افزود: در ده ـ دوازده سال اخیر هربار که به ایران سفر میکرد و به لاهیجان میآمد، فقط در خانه مادر همسرم، شادروان ثریا محصصی و دخترش که همسرم باشد، اقامت مینمود.
وی، اضافه کرد: انسان وقتی با او روبهرو میشد، احساس میکرد با "ابر انسان" و "ابر هنرمند"ی مواجه است! به همین جهت خود به خود سعی میکرد مواظب همه حرکات و رفتار و گفتارش باشد! حوصله بچههای مرا بیشتر از من داشت! (شاید به خاطر نزدیک بودن به نسل او که نقد فراوان به نسل خود داشت، حتی به جلال آل احمد!) به همین جهت من همیشه سراپا گوش بودم.
مشفقی با اشاره به اینکه، بهمن محصص علاقهاش را به افراد بر زبان نمیآورد، ولی با رفتارش نشان میداد، تصریح کرد: بعضی از کتابهای کمنظیرش را که افراد سرشناسی چون نیما یوشیج و جلال آل احمد امضاء کرده بودند به کتابخانه شخصیام لطف کرد که در قفسه ویژهای قرار دادهام.
وی، گفت: محصص بیشترین همنشینی را در این سفرها با فرزندانم "مرمر" که او لقب "مروارید" به او داده بود و بهخصوص با پسرم "محمدعلی" داشت که خاطرات ثبت شده بینظیری دارند.
این پزشک روزنامهنگار و پژوهشگر لاهیجانی، خاطرنشان کرد: بهمن محصص بهترین سرمایه را برای همه، بهخصوص جوانان علاقهمند به هنر گذاشت و آن "مطالعه بهمن محصص" و کشف ناشناختههای اوست.